Aksesuarları Batman Anahtarlık 2018 Yeni Anahtarlık Siyah adamın Moda Anahtar Zincirleri llaveros chaveiro

₺11.36

Stok durumu: Stokta var

a273


kolye Boyutu: 5.5x3.0 cm (1 cm = 0.394in) zincir Lenth: 3.5 cm ağırlık: 47g
~ tedarikçisi giriş biz kıdemli 6 yıllık tecrübesi ile fabrika tedarikçisi alibaba. mağazamızda ürünlerin Çoğu olduğunu stok. büyük sipariş, daha iyi toplu fiyat, biz daha iyi fiyat sunabilir veya express aracılığıyla ücretsiz kargo bizim düzenli müşteri için. Anything bir mesaj bırakabilirsiniz, biz 12 içinde size cevap verecektir saat. çalışma süresi: Amerika Brezilya (GMT-8): 17: 30 (pm)-2:30 (am); rusya (Moskova GMT + 4): 5:30 (am)-14:30 (pm) İngiltere Fransa (GMT + 1): 2:30 (am)-11:30 (am) ~ geribildirim eğer çok takdir bize olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı rating yorum bırakın! herhangi bir sorun ile ilk bizimle irtibata lütfen, veya açılış anlaşmazlık veya nötr veya negatif geribildirim ayrılmadan önce sorunuz. bizim büyük zevk olacak eğer biz size verebilir heyecanlı Satın Alma deneyimi. biz içtenlikle Uzun Vadeli iş işbirliği başlatmak.

Etiketler:Ucuz Aksesuarları Batman Anahtarlık 2018 Yeni Anahtarlık Siyah Adamın Moda Anahtar Zincirleri Llaveros Chaveiro, Yüksek Kalite Aksesuarları Batman Anahtarlık 2018 Yeni Anahtarlık Siyah Adamın Moda Anahtar Zincirleri Llaveros Chaveiro, Çin Anahtar Zincirleri Tedarikçiler.

Birim Tipi parça
Paket Boyutu 10cm x 10cm x 1cm (3.94in x 3.94in x 0.39in)
Metal Türü Zamak
cinsiyet Üniseks
stil Moda
metal renk Siyah Çinko Kaplama
Şekil \ desen rakam
Model Numarası YS12544
malzeme Maden
fonksiyon Mood Tracker
Uygunluk All Compatible
is_customized Hayır
öğe Türü Anahtarlıklar
İnce veya Moda Moda
Marka Adı moontreya
Size 5.5x3.0cm
Weight 47g

Değerlendirmenizi yazın!

Aksesuarları Batman Anahtarlık 2018 Yeni Anahtarlık Siyah adamın Moda Anahtar Zincirleri llaveros chaveiro

Değerlendirmenizi yazın!

İlgili ürünler